· 

Workshops Avondfotografie

Yessss... het is weer vroeg donker! Je kunt dan lekker thuis blijven bij de kachel, maar je kunt ook met je camera op stap voor indrukwekkende plaatjes. Het leukste van avondfotografie is dat geen enkele foto hetzelfde is. Je kunt werken met lange sluitertijden om mooie effecten te maken met voorbij komend verkeer, maar je kunt ook proberen de druppels van verlichte fonteinen te bevriezen. 

De mogelijkheden zijn eindeloos, vooral met de kerst en oud en nieuw in het vooruitzicht. Wil je weten hoe dit werkt? Meld je dan aan voor de workshop Avondfotografie. Deze wordt op 2 avonden gegeven; dinsdagavond 26 november en donderdagavond 28 november. Je leert hier door meteen te doen. We gaan naar het centrum van Hoogeveen waar sinds kort prachtige fonteinen staan. Wees gewaarschuwd, het werkt erg verslavend :-)


Reactie schrijven

Commentaren: 0