Informatie

·           Zorg dat iedereen op de afgesproken tijd aanwezig is. Wanneer de shoot later begint, omdat we moeten wachten tot iedereen er is, dan gaat dit van de tijd af, maar de kosten blijven ongewijzigd. Na deze shoot, staat er meestal nog weer een andere afspraak in mijn agenda, deze mensen rekenen er ook op dat ik daar kom op de afgesproken tijd. 

 

·           Bij fotoshoots op locatie zijn we afhankelijk van het weer. Wanneer de weersvoorspellingen slecht zijn, dan hebben we 2 tot 3 dagen voor de afgesproken datum contact en overleggen we wat we gaan doen. Wanneer het weer het niet toelaat, dan prikken we een ander moment.

 

·           Ik heb een mobiele achtergrond en kan ook bij je thuis foto's maken. Vraag naar de mogelijkheden. Let wel; ik werk alleen in een rookvrije omgeving.

 

·           Moet je afzeggen vanwege ziekte? Geen probleem, we plannen een ander moment.

 

·           Wil je de foto’s gaan gebruiken voor vierkante afdrukken? Geef dit voor de fotoshoot aan, dan kan ik hier rekening mee houden met de compositie.

 

·           Kinderen komen het leukst op de foto wanneer ze zichzelf kunnen zijn. Een fotoshoot in de buitenlucht is daarom ideaal. Tussendoor kunnen ze spelen en dit levert vaak leuke plaatjes op. Wil je kind(eren) zijn/haar speelgoed mee? Graag!

 

·           We proberen ons aan de tijd te houden van de afgesproken fotoshoot. Maar loopt het iets uit, dan kijk ik niet op een kwartiertje. Mocht het langer uitlopen, dan wordt er € 30,- per half uur in rekening gebracht.

 

·           Heb je de foto's uitgezocht? Mail me dan een lijstje met de volledige bestandsnamen en ik zal je de foto's zo snel mogelijk toesturen. Wordt er een verkeerde foto doorgestuurd? Wanneer ik de verkeerde foto doorstuur, geef dit aan en ik zal je alsnog de juiste toesturen. Het verkeerde bestand mag je natuurlijk houden. Wanneer er verkeerde bestanden doorgestuurd worden, omdat de bestandsnamen niet goed zijn aangeleverd, dan zullen de extra bestanden in rekening worden gebracht (€3,00 per digitaal bestand). 

 

·           Betalen kan contant tijdens de fotoshoot. Het kan ook per bank: rekeningnr NL19RABO0157576698 t.n.v. Janneke Masselink Fotografie o.v.v. factuurnummer. De verwerkingstermijn van de foto’s gaat in op het moment dat de betaling binnen is.

 

·           Voor eventuele nabestellingen krijg je een factuur per email. Na ontvangst van de betaling, ontvang je de bestelling.

 

·           Bij niet komen zonder afzeggen, wordt het volledige bedrag van de shoot in rekening gebracht.

 

·           Op alle opdrachten die ik aanneem zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.