Beleef je foto's nog meer
Tips en trucs · 08. oktober 2021
Foto's beleef je pas echt op papier. Met behulp van Fotofabriek.nl heb je snel wat moois in handen.

Samenwerking met Paviljoen Nijstad
Fotolocaties · 25. september 2021
Trouwen bij Paviljoen Nijstad? Ik maak hier graag een prachtige herinnering van.

Lifestyle fotografie · 22. april 2020
Coronaproof fotograferen, dat kan! Denk aan: * gezinsfoto’s in de tuin * foto’s voor je website * online workshops Het is een bijzondere tijd. Juist nu is het belangrijk om herinneringen te maken en die vast te leggen voor later. Dit doe ik graag voor je. Of wil je dat zelf doen? Volg dan een online workshop!

Workshops · 20. maart 2020
Een maatregel om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is afstand houden. Dit maakt het lastig om bepaalde opdrachten aan te nemen en workshops te houden. Aan de andere kant is er weer tijd om dingen te leren en uit te zoeken.

Lifestyle fotografie · 12. maart 2020
Om je heen beginnen de gevolgen van het Coronavirus bizarre vormen aan te nemen. We doen ons best om besmetting te voorkomen. Dit betekent ook wat aanpassingen voor de fotografie opdrachten en workshops. Lees hierover meer in deze blog.

Workshops · 06. maart 2020
Regelmatig krijg ik vragen over mijn workshops. Lees in deze blog hoe een workshop gaat en wat je hier allemaal kunt leren.

Workshops · 07. december 2019
Op 21 december is er een combi workshop Straat- en Avondfotografie ingepland. Wie gaat er mee naar Amsterdam? Let op; er zijn nog maar enkele plekjes vrij.

Fotolocaties · 14. november 2019
Wat is een leuke fotolocatie? Rondom Echten heb je er meerdere. In deze blog lees je meer over de mooiste plekjes bij Echten.

Fotolocaties · 13. november 2019
Wat is een leuke locatie voor de fotoshoot? Rondom Hoogeveen zijn genoeg leuke plekjes te vinden. In deze blog laat ik recreatieplas Schoonhoven zien.

Lifestyle fotografie · 05. november 2019
Wel of niet de hond mee? Maar hij is zo druk! Geen probleem. Hij hoort erbij, dus neem gezellig mee!

Meer weergeven