· 

Recreatieplas Schoonhoven (Hollandscheveld)

Dit is een van mijn favoriete fotolocaties, want hier heb je heel veel mogelijkheden. Strand, bos, water, hoog gras.... alles is vlakbij. Er zijn veel parkeerplaatsen en wanneer er iemand slecht ter been is, is dit geen probleem. Er zijn ook leuke plekken vlakbij de parkeerplaats voor foto's.

 

Achterop de locatie (ook bereikbaar via de Schoonhovenweg) is een visvijver. Hier is het wat groener, er zijn steigers en bankjes. 

 

 

Er is een gezellig restaurant op de locatie, zodat jullie dit uitje kunnen afsluiten op het terras of binnen met een fantastisch uitzicht over het water.


Schoonhoven is geschikt voor alle lifestyle shoots en zeker ook voor trouwfotografie. Op de locatie kan worden getrouwd, je waant je op een tropisch eiland tussen de palmbomen :-).

 

Kinderen kunnen tussendoor spelen, al is het wel even opletten als er kinderen bij zijn zonder zwemdiploma. Honden mogen mee, mits aangelijnd (en natuurlijk zakjes meenemen). Wanneer iemand graag met hakken aan op de foto wil, dan is het een aanrader om voor het wandelen tussendoor even makkelijke schoenen of slippers mee te nemen.


Recreatieplas Schoonhoven, Marten Kuilerweg 47, Hollandscheveld (ong. 10 km vanaf Hoogeveen)

Reactie schrijven

Commentaren: 0