Trouwen

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd! 

 

Het mooiste van trouwfotografie vind ik, dat ik als fotograaf heel dichtbij kom. Het is voor mij een eer om het vertrouwen te krijgen om deze bijzondere dag vast te mogen leggen. 

 

De bruidsreportage is een moment van ontspanning. We gaan samen naar een mooie locatie die jullie zelf hebben uitgekozen. In een ongedwongen sfeer maken we persoonlijke en intieme foto's van jullie beide. Ik zal jullie hierin begeleiden, zonder dat het geforceerd poseren wordt. 
De rest van de dag wordt op een journalistieke manier gefotografeerd. Zo kunnen jullie de sfeer en de emoties van die dag opnieuw beleven wanneer je de foto's gaat bekijken.


Zelf ben ik relaxed, hou van gezelligheid, heb ik een gezonde dosis humor en heb oog voor detail. 

In de voorbereiding denk ik graag met jullie mee om er een mooie persoonlijke reportage van te maken. Wanneer jullie leuke ideeën hebben, laat dit vooral weten en dan gaan we ze op jullie eigen manier uitvoeren. 
Jullie kunnen me altijd appen met vragen en ik zal deze zo snel als mogelijk beantwoorden. Dit kunnen ook vragen zijn over de planning van de dag, zodat jullie overal ruim de tijd voor kunnen nemen.

 

Omdat jullie vast net zo nieuwsgierig zijn als ik naar de foto's, stuur ik jullie de dag erna via whatsapp enkele foto's toe. 

Interesse?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ben benieuwd naar jullie wensen!