Wie staat er achter de camera?

Hi! 

Zonder camera voor mijn gezicht zie ik er zo uit :-)

Mijn naam is Janneke Masselink, ik ben getrouwd met Edwin en we wonen in Hoogeveen. 

 

Naast mijn werkzaamheden als fotograaf, werk ik bij Attero in Wijster bij de afdeling HR . Samen met twee collega's doe ik hier de personeelsadministratie voor het hele bedrijf en daarnaast ben ik verzuimcoördinator. Dit is heel wat anders dan fotograferen, maar dit doe ik ook met veel plezier. Het is leuk om in een team te werken en collega's te hebben. Het is goed met elkaar te combineren en dat maakt alles afwisselend. Hier hou ik van.

 

Wat ik zo fijn vind aan fotograferen is dat je nooit uitgeleerd bent. Altijd is er wel een uitdaging of iets nieuws om uit te proberen. 

 

Ooit ben ik begonnen met natuur- en landschapsfotografie, maar ontdekte al snel dat het fotograferen van mensen veel beter bij me past.

Het is niet alleen het fotograferen, maar het hele gebeuren er omheen. Het directe contact. Het vertrouwen krijgen en een vertrouwd gevoel terug geven. In de buitenlucht zijn. Dit alles maakt het verschil en zorgt ervoor dat in de foto de echte emotie en de klik met elkaar terug te zien is. Of nog beter, terug te voelen is. Dit geeft me veel voldoening. 

 

In mijn vrije tijd vind ik het nog steeds heerlijk om met de camera op stap te gaan en hou daarnaast van hardlopen of een stukje toeren op de mountainbike. Dat laatste vind ik vooral leuk op vakantie. Dan gaan we meestal naar de Noord Italiaanse meren. De omgeving is daar prachtig en op de fiets kom je op plekken die je anders niet had ontdekt. Dat valt niet altijd mee, want die bergen zijn best hoog. Maar als je dan boven bent, is het dubbel genieten.

 

Af en toe gaat de relaxstand aan. Een boek lezen lukt bijna nooit, maar ik hou van spannende series op Netflix. Mocht je nog een aanrader hebben, laat het me weten :-)