Lifestyle fotografie

 

Heerlijk wandelen over de hei of toch liever naar het bos? Of bij jullie thuis? Niets moet, alles mag!

Het belangrijkste is dat jij of jullie jezelf kunnen zijn. We maken van de fotoshoot een leuk uitje en de herinneringen krijg je later nagestuurd.

 

Wat is lifestyle fotografie?

Dit is een mix van traditionele fotografie (het poseren) en documentaire fotografie (vastleggen wat er gebeurt en alles nemen zoals het is). 

De positie van iedereen wordt in scene gezet. Dit doen we op een ongedwongen manier en tussendoor geef ik aanwijzingen of maak opmerkingen om spontane reacties uit te lokken.

 

Wanneer er kinderen bij zijn, dan krijgen die de gelegenheid om te rennen of te spelen, zodat zij op de momenten dat ze even stil moeten zitten, dit ook zelf willen. 

 

Het resultaat is dan een reportage met foto's van hoe jullie met elkaar zijn. Foto's waarbij je de klik voelt.

gezinsfoto, lifestyle fotografie op locatie
new born, broer en zus, lifestyle fotografie op locatie

 

De meeste fotoshoots die ik doe, maak ik op de lifestyle manier. Denk hierbij aan zwangerschapsfoto's, newbornshoots, loveshoots of gezins-/familiefotografie. 

Deze manier van fotograferen past bij mij, want ik hou van een ongedwongen en relaxte sfeer, waarbij jij of jullie je op je gemak voelt. We nemen daar de tijd voor en ik begeleid je tijdens de shoot. Tussendoor laat ik je een paar foto's zien, zodat je een idee krijgt hoe het gaat worden.

 

Heb je nog vragen over een fotoshoot? Kijk dan op de pagina met meest gestelde vragen

Interesse?

Neem contact met me op en laat me weten wat voor shoot je graag zou willen!