· 

Extra workshop Amsterdam Light Festival

Amsterdam is mijn favoriete stad om te fotograferen. Er is zoveel te zien, iedere keer als je daar bent is het weer anders. In december is het extra bijzonder, want de straatjes zijn mooi verlicht en er is het Amsterdam Light Festival. Een route van 6,3 km met verlichte kunstwerken die je zowel te voet als met de boot kunt bekijken. 

 

Er is een extra workshop ingepland op zaterdag 21 december. Je kunt dan mee en overdag gaan we aan de slag met straatfotografie. We maken een wandeling door het centrum en of je nu graag mensen vastlegt of oude gebouwen, je komt vast met een mooie serie thuis.
Rond een uur of 3 gaan we een hapje eten. Lekker op tijd, want we willen klaar staan als het blauwe uurtje begint. Zodra de zon ondergaat, verandert de sfeer en dat willen we natuurlijk mooi in beeld brengen. We lopen die avond langs de route van het Amsterdam Light Festival en pakken de trein van 22.00 uur weer terug.

 

De workshop kost € 60,- per persoon en is inclusief een 1e klas retour kaartje (geldig op 21 dec) en een kop koffie/thee. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Wil je mee? Neem dan snel contact met me op, want er zijn nog maar een paar plekjes vrij.

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze workshop.


Reactie schrijven

Commentaren: 0