· 

Foto’s maken tijdens de coronacrisis, doen!

Coronaproof fotograferen, dat kan! Denk aan:
  • gezinsfoto’s in de tuin
  • foto’s voor je website
  • online workshops

Het is een bijzondere tijd. Juist nu is het belangrijk om herinneringen te maken en die vast te leggen voor later. Dit doe ik graag voor je. Of wil je dat zelf doen? Volg dan een online workshop!

Gezinsfoto's in de tuin

Met lifestyle fotografie leg ik vast hoe jullie als gezin zijn. In deze periode zijn gezinsleden meer op elkaar aangewezen. Samen moeten jullie er wat van maken. Samen doen jullie het huiswerk van de kinderen. De bordspellen worden weer uit de kast gehaald. Het voelt best fijn om als gezin samen te zijn, vooral in zo'n heftige tijd. Dit worden mooie herinneringen. 
Mooie herinneringen verdienen het om vastgelegd te worden.

Jullie eigen huis, de plek waar jullie samen nu veel tijd doorbrengen, is de locatie voor deze shoot. Ik kom bij jullie langs en samen maken we er een mooie reportage van. Daarbij houden we vanzelfsprekend anderhalve meter afstand. Is jullie tuin niet groot? Geen probleem, ik kan 'achter het hekje' blijven. Met creatief denken komen we een heel eind. Neem contact op om te boeken of vraag meer informatie.

Presenteer jezelf of jouw bedrijf online

Nu is het moment om je website te updaten met nieuwe foto’s. Veel zzp-ers kunnen niet op pad en veel bedrijven draaien nu op een lager pitje, omdat ze nu geen cliënten kunnen ontvangen of bezoeken, en medewerkers thuis werken. Toch wil je dat je bedrijf in beeld blijft en het contact met je (toekomstige) klanten behouden. Met een mooie fotoreportage op je website kan iedereen jou en je bedrijf toch (beter) leren kennen. Ik breng in beeld waar jij en je bedrijf voor staan!
We maken deze fotoreportage in goed overleg. 
Voor het maken van profielfoto’s, kunnen we eventueel naar een buitenlocatie. Neem gerust accessoires of producten mee. Samen maken we er wat moois van. Kijk hier voor inspiratie en hier om contact op te nemen.

Volg nu fotografieworkshops online

Goed nieuws! Ook nu kun je mijn workshops volgen, maar dan online. 
Het is prachtig weer en veel mensen hebben extra tijd om aan hun hobby te besteden. Met behulp van Zoom volg je de online workshop(s). Je krijgt vooraf een duidelijke instructie hoe Zoom werkt, zodat we de tijd goed kunnen gebruiken.  Tijdens de online workshop krijg je opdrachten om te oefenen. Als je wilt, kun je het resultaat opsturen voor feedback. Het zal even wennen zijn, maar ik help je graag enthousiast(er) te worden voor fotograferen!
Workshops die je online kunt volgen zijn:

Kun je niet wachten om te beginnen? Meld je dan vast aan voor de workshop die jij wilt volgen. Je krijgt dan snel te horen wanneer deze is ingepland.

 

Wat is op dit moment nog niet mogelijk?

Gezondheid gaat voor. Punt. 
Daarom volg ik de maatregelen van de regering op. Hierin maak ik geen uitzonderingen. Vanwege de anderhalve meter regel kan ik geen familiefoto's maken van verschillende gezinnen samen. Zo is het voorlopig ook nog niet toegestaan om met meerdere personen 'de hei op' te gaan.

Creatief denken mag wel. Wil je oma graag een familiefoto cadeau geven, dan bedenken we een oplossing. Ik kan een collage maken van diverse gezinnen of familieleden. Een andere optie is een cadeaubon die ik persoonlijk maak met eigen foto's, zodat je toch wat leuks hebt om te geven. Zodra het weer kan, maken we een afspraak om die foto alsnog te maken.
Heb je zelf een goed idee? Mail me, ik ben benieuwd! 

Blijf gezond en maak mooie foto's!

Reactie schrijven

Commentaren: 0