Portretfotografie

Gepland op:

Op dit moment staat deze nog niet ingepland. Stuur me een berichtje en ik laat je weten wanneer deze weer wordt gegeven.


Info over de workshop 'Portretfotografie'

Tijdens deze workshop leer je waar je op moet letten wanneer je foto’s van mensen maakt. Je krijgt tips over de verschillende camera-instellingen, over compositie en over hoe je met zon en schaduwen om kunt gaan. Er is een model aanwezig.

 

Wat neem je mee?

Een spiegelreflex- of systeemcamera  en wanneer je een reportageflitser en/of reflectiescherm hebt, mag je die ook meenemen.

 

Wat ga je doen?

De workshop begint met een korte uitleg over portret- en groepsfotografie. Daarna ga je samen met een andere deelnemers met het model aan de slag. Je gaat aan de hand van opdrachten foto’s maken waarbij je leert om op de compositie te letten. Ook krijg je dan te maken met problemen met direct zonlicht of vervelende schaduwen, je leert dit te herkennen en zo goed mogelijk op te lossen. Aan het eind van de workshop bespreken we de ervaringen.

 

Korte inhoud workshop:

  • Camera-instellingen voor portretfotografie
  • Compositie
  • Oplossen problemen zonlicht/schaduw 

Waar?

Recreatieplas Schoonhoven, Hollandscheveld.

 

Duur workshop

De workshop neemt een ochtend in beslag.

 

Kosten

De kosten zijn € 30,00 p.p., incl. btw. Dit is inclusief naslagwerk.

 

Deelname

Meld je aan door me een mail te sturen met jouw gegevens. Je krijgt dan zo snel als mogelijk een bevestiging. Heb je verder nog vragen? Mail gerust.