Workshops kunnen alleen doorgaan, wanneer de maatregelen van het RIVM dit toestaan. Wanneer een geplande workshop qua deelnemersaantal moet worden bijgesteld, wordt er een andere datum voorgesteld. Lukt het niet om de groep te verdelen, dan worden de personen die zich het laatst hebben aangemeld het eerst afgezegd.

 

Deze workshops staan gepland:

 

Woensdagavond 18 november - Avondfotografie - VOL

 

Heb je interesse, maar kun je niet op de genoemde datum? Stuur me een mailtje en ik laat weten wanneer de eerstvolgende nieuwe workshop wordt ingepland. Deze kalender wordt gedurende het jaar aangevuld, afhankelijk van de aanvragen. 

Workshops

Fotograferen is een hobby met eindeloos veel mogelijkheden. Maar net als met fietsen, moet je de basis eerst goed leren. Ik geef verschillende workshops en plan doorlopend nieuwe in. Staat jouw workshop niet op de kalender? Laat me het weten en ik laat je weten zodra deze wordt ingepland.

 

De workshops worden gegeven in kleine groepjes, omdat ik het belangrijk vindt dat iedere deelnemer de ruimte krijgt om vragen te stellen en te oefenen. Mijn doel is dat jij enthousiast naar huis gaat met het gevoel wat geleerd te hebben. 

Klik hieronder op de verschillende workshops voor meer informatie. Heb je nog vragen? Neem contact met me op en je krijgt snel een reactie.
Workshop op maat

Wil je graag een workshop op maat? Dit kan. Stuur me vrijblijvend een mailtje met hierin de volgende gegevens:

- wat zijn de wensen/leerdoelen?

- hoeveel personen doen mee?

- wanneer wil je dit organiseren?

- hoeveel tijd wil je besteden?

- wat is de gewenste locatie?


Samen bespreken we de (on)mogelijkheden en op basis van alle info wordt een offerte opgesteld.